Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Etihadilla pelataan kauden suurin ottelu – Sotkeutuuko Pep Guardiola omaan nokkeluuteensa? – “Minulla on ajatus kokeilla jotain erilaista”

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn päävalmentaja, Pep Guardiola, paljastaa aikovansa kokeilla jotain erilaista tämän illan ottelussa Real Madridia vastaan. Carlo Ancelotti avaa puolestaan suunnitelmiaan City-hyökkäyksen pysäyttämiseksi.

Etihadilla pelataan tänään kauden suurin ottelu, kun Manchester City ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa.

Äärimmäisen jännittävän avausosan jälkeen puntit ovat tasan. Cityllä on kenties hienoinen etulyöntiasema kotietunsa turvin, mutta hallitsevaa mestaria ei sovi ikinä aliarvioida.

Englantilaisten manageri, Pep Guardiola, ei ole ikinä pelännyt tehdä isoja muutoksia tärkeisiin peleihin. Mies kertoo suunnittelevansa tälläkin kertaa jotain erilaista, mutta rauhoittelee samaan hengenvetoon City-faneja.

– Minulla on ajatus kokeilla jotain erilaista, jotta hyökkäyspelaamisemme olisi hieman sujuvampaa. Se ei ole mitään erikoista. En ajattele mitään liian vaikeaa, älkää huoliko. Ei mitään, mitä emme ole aiemmin tehneet.

Myös Los Blancosin käskyttäjä, Carlo Ancelotti, kertoi suunnitelmiaan ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– Emme voi varautua pelkästään Haalandin (Erling) kohtaamiseen. Heillä on riveissään muun muassa myös De Bruyne (Kevin), Gundogan (Ilkay), Mahrez (Riyad).

– Rohkeus ja persoonallisuus ovat erittäin tärkeitä, koska paineet ovat valtavat. Joukkueella on oltava luonnetta.

– Pelaajien tulee osoittaa korkeaa mentalitettia, jottei laatumme kärsi. On normaalia, että tulemme kohtaamaan vaikeuksia tällaisessa pelissä. Meidän täytyy iskeä vastaan oikeilla hetkillä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga