Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan loppuotteluun edenneellä Inter Milanilla vuori kiivettävänään: “He lähtevät finaaliin valtavina altavastaajina”

Rio Ferdinand
AOP

Inter Milan selvitti tiensä Mestarien liigan finaaliin kaatamalla välierissä paikallisvastustajansa AC Milanin. Asiantuntija, Rio Ferdinand uskoo, että Simone Inzaghin miehistö on loppuottelussa suuri altavastaaja.

Inter Milan eteni 13 vuoden tauon jälkeen Mestarien liigan finaaliin näytettyään välierissä kaapin paikan AC Milanille. Loppuottelun vastustaja selviää parhaillaan käynnissä olevasta Manchester Cityn ja Real Madridin välisestä ottelusta.

Asiantuntija, Rio Ferdinand, kehuu Interin joukkuetta, muttei usko Simone Inzaghin ryhmän voittomahdollisuuksiin.

– Ei millään pahalla Inter Milania kohtaan, mutta he lähtevät finaaliin valtavina altavastaajina. Riippumatta siitä, kumpi joukkueista heitä vastaan asettuu.

– Heillä on kuitenkin kasassa kokenut ryhmä, jolla on oikeanlainen mentaliteetti. Heidän joukkueestaan löytyy pelaajia, joilla on vyöllään tärkeitä pelejä ja he ovat todella tasapainoinen joukkue. Interiltä löytyy taktista osaamista ja heidän puolustustyöskentelynsä on korkealla tasolla.

Ferdinand vihjaili myös, ettei Inter joutunut todelliseen testiin välierässä.

– En halua väheksyä AC Milania, mutta mielestäni he ylisuorittivat päästyään näinkin pitkälle. Kukaan, joka näki heidän pelaavan lohkovaiheessa, ei olisi uskonut joukkueen yltävän välieriin.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga