Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Madridissa käännettiin katseet jo tulevaan: “Tulemme takaisin entistä vahvempina”

Dani Carvajal
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester City eteni Mestarien liigan finaaliin kaadettuaan Real Madridin varsin yksipuolisen esityksen jälkeen. Madrid-puolustaja, Dani Carvajal, avasi pelin jälkeen medialle tuntemuksiaan.

Manchester City ei jättänyt Etihadilla pelatussa UCL-välierässä Real Madridille mitään palaa. Englantilaiset olivat maileja edellä jokaisella osa-alueella, eikä Madrid saanut missään vaiheessa kiriä aikaiseksi.

Viime vuonna kilpailun voittoa juhlinut Los Blancos joutui pettymään karvaasti, mutta joukkueen puolustaja, Dani Carvajal, käänsi katseensa jo tulevaan.

– Meidän on myönnettävä, että City oli parempi. Pelaamisestamme puuttui jotain. Kyse ei ollut asenteesta, mutta sallimme heidän pakottaa pelin liian lähelle maaliamme. Saimme parhaat tilaisuutemme toisella jaksolla.

– Me tiesimme, että City on vahva kotonaan, mutta meillä oli ensimmäisen osaottelun jälkeen tunne, että pystyisimme nähtyä parempaan pallollisina.

– Me olemme Madrid ja tulemme takaisin entistä vahvempina. Aiomme tehdä kaikkemme, että yllämme tähän vaiheeseen myös ensi kaudella.

Carlo Ancelottin miehistö kohtasi pettymyksen myös La Ligassa Barcelonan vietyä mestaruuden nimiinsä. Näin ollen Copa del Rey ja seurajoukkueiden maailmanmestaruus jäävät madridilaissikermän kauden ainoiksi pokaaleiksi.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga