Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guardiola eri mieltä pelaajansa kanssa Madrid-voiton jälkeen: “En allekirjoita tuota”

Jack Grealish, Pep Guardiola.
AOP

Manchester City kaatoi Real Madridin näytöstyyliin Etihadilla. Jack Grealishin pelin jälkeen antamat kommentit eivät olleet kuitenkaan Citizens-manageri, Pep Guardiolan, mieleen.

Etihadilla nähtiin keskiviikkona uskomaton ylikävely, kun Manchester City pyyhki Real Madridin nurmen pintaan. Joukkueiden tahtotila näytti olevan aivan eri tasolla, eikä Carlo Ancelotti keksinyt toisella puoliajalla minkäänlaisia poppakonsteja ottelun kääntämiseksi.

Yksi Cityn näkyvimmistä pelaajista oli Jack Grealish, joka aiheutti laidallaan jatkuvasti ongelmia kokeneelle Dani Carvajalille. Englantilainen hehkutti pelin jälkeen joukkueensa suoritusta ja kertoi Cityn tuntevan itsensä pysäyttämättömäksi kotiareenallaan.

Grealishin kommentit saatettiin pian myös Pep Guardiolan tietoisuuteen.

– En allekirjoita tuota. Jokainen joukkue on pysäytettävissä, jos vastustaja osaa tehdä oikeita asioita, katalaani vastasi.

– On hienoa, jos pelaajat kokevan noin, mutta jalkapallossa asiat muuttuvat todella nopeasti, joten meidän on pysyttävä rauhallisina.

– Haluaisin antaa pelaajilleni pari vapaapäivää, mutten voi tehdä sitä Valioliigan takia. Meillä on edessämme vaikeat vierasottelut Brightonia ja Brentfordia vastaan.

– Meidän on päästävä pian huilaamaan, sillä meillä on myös kaksi finaalia pelaamatta (FA Cup ja Mestarien liga).

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga