Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta kertoo syitä mestaruuden lipeämiselle: “Otan tästä vastuun”

Mikel Arteta
AOP

Arsenal oli matkalla ensimmäiseen Valioliigan mestaruuteensa sitten kauden 2003-2004. Lontoolaispoppoon kone alkoi kuitenkin yskiä kauden tärkeimmillä hetkillä, jonka myötä mestaruus karkasi Manchester Citylle. Mikel Arteta kertoo syitä joukkueensa romahdukselle.

Arsenal aloitti kauden vahvasti ja oli pitkään pelillisesti muita englantilaisjoukkueita edellä. Mikel Artetan ryhmän hyökkäyspelaaminen rullasi kauniisti, eikä edes Gabriel Jesusin loukkaantuminen näyttänyt hidastavan tahtia.

Tykkimiehet olivat Valioliigan paras joukkue niin pitkään kuin mestaruus oli vain kaukainen unelma. Kauden kriittisimmillä hetkillä tapahtunut sulaminen takasi sen, että Manchester City nostaa jälleen kerran pyttyä kauden päätteeksi.

Arteta listasi median edessä syitä mestaruuden karkaamiselle.

– Kaikki alkoi siitä, mitä Anfieldillä tapahtui. Sen jälkeen emme käyttäneet mahdollisuuksiamme West Hamia vastaan (Arsenal menetti molemmissa peleissä kahden maalin johtoasemansa).

– Olemme päästäneet todella paljon maaleja, eikä se ole hyväksyttävää. Tässä liigassa on pystyttävä olemaan erinomainen jokaisella osa-alueella, sillä marginaalit ovat todella pieniä. Me venytimme noita marginaaleja liikaa ja siksi hävisimme liigan.

– Otan tästä vastuun. On minun tehtäväni varmistaa, että teemme enemmän maaleja kuin vastustaja.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga