Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Englannin megatähden tulevaisuus edelleen täysi kysymysmerkki – “Manchester City voidaan jättää pois laskuista”

Harry Kane
AOP

Harry Kane on pelannut jälleen kerran huikean kauden Tottenham Hotspurin paidassa. Englantilaishyökkääjä on pyssyttänyt komeat 28 maalia ja olisi matkalla Valioliigan maalikuninkuuteen ilman Erling Haalandin ällityttävää virettä. Peter Crouch kertoo oman näkemyksensä Kanen tulevaisuudesta.

Tottenham Hotspurin kultakimpale, Harry Kane, on osoittanut tälläkin kaudella arvonsa. Englannin kapteeni on pitänyt Spursia paikoitellen yksin pystyssä, etenkin, kun Heung-min Sonin tehot ovat jääneet piippuun.

Lontoolaisjoukkueen kausi on mennyt Kanen tehoilusta huolimatta täysin penkin alle, eikä eurokentille ole ensi vuonna asiaa. Konferenssiliigaan yltäminen on tosin edelleen mahdollista, mutta se tuskin lämmittää juurikaan Tottenham-fanien mieltä.

Kanea on linkitetty viime aikoina useaan suuntaan ja myös Newcastle United on ilmoittautunut mukaan kilpaan. Entinen valioliigahyökkääjä, Peter Crouch, ei näe Kanen siirtymisessä St. James’ Parkille järkeä.

– Kane haaveilee todennäköisesti muualle siirtymisestä, jotta hän voisi kilpailla pokaaleista. Hänellä on kuitenkin sopimustaan vielä vuosi jäljellä, joten asia ei ole pelkästään hänestä kiinni, Crouch tuumii.

– Minne hän voisi mennä? Manchester City voidaan laskea pois laskuista, enkä näe hänen siirtyvän Chelseaan tai Arsenaliin. Newcastlella on paljon potentiaalia, mutta mielestäni sinne siirtyminen ei olisi askel ylöspäin.

Lähde: Geordie Boot Boys

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset