Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksella sysimusta maanantai: Pistevähennys ja rökäletappio vieraskentällä

Juventus
Pixabay

Kovassa myllerryksessä tällä kaudella ollut Juventus sai jälleen lisää lunta tupaansa maanantaina, kun Empoli nöyryytti Massimiliano Allegrin ryhmää 4-1 lukemin. Tappiota suurempiakin murheita kuitenkin löytyy.

Juventukselle tammikuussa langetettu pistevähennys ehdittiin jo kertaalleen kumota, mutta asia otettiin uudelleen käsittelyyn.

Maanantaina päättävät tahot tiedottivat, että seuralle mätkäistään 10 pisteen vähennys, jonka myötä Mestarien liigaan oikeuttavat sijoitukset ovat jäämässä haaveeksi.

Pelaajien kerrotaan kuulleen asiasta hieman ennen Empolia vastaan pelattua ottelua, jonka perusteella kentällä nähty alakulo on täysin ymmärrettävissä.

Empoli oli pelin alkuminuuteilla selkeästi niskan päällä ja pallo vietiin pilkulle jo reilun vartin pelin jälkeen.

Francesco Caputo vastasi isäntien avausmaalista. Tästä ehti kulua vain muutama minuutti, kunnes pallo oli toistamiseen Bianconerin verkossa. Tällä kertaa asialla oli Sebastiano Luperto ja ottelu näytti kulkevan vain yhteen suuntaan.

Caputo iski illan toisensa toisen puoliajan alkuhetkillä. Kentälle vaihdettu Federico Chiesa kavensi viimeisellä kympillä, mutta Roberto Piccoli löi viimeisen naulan Massimiliano Allegrin miehistön arkkuun.

Tappion ja pistevähennyksen myötä maanantai tullaan muistamaan yhtenä Juventuksen lähihistorian synkimmistä päivistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A