Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton teki seurahistoriaa tasurilla Cityä vastaan – Tuhkimotarina saa jatkoa Euroopassa!

Brighton juhli Eurooppa-liiga paikkaa
AOP

Brighton & Hove Albion nappasi pisteen Valioliiga-mestari Manchester Citya vastaan ja sinetöi samalla lippunsa Eurooppaan ensi kaudeksi.

– Mikä saavutus, mikä seura, mikä ryhmä kavereita. Tämä on erityistä aikaa, Brightonin maalivahti Jason Steele iloitsi.

Keskiviikkoisen 1-1 tasurin myötä seagulls varmisti paikkansa Eurooppa-liigassa ensi vuodelle. Roberto De Zerbin alaisuudessa pelaava Brighton on ihastuttanut tällä kaudella pelaamalla aktiivista ja hyökkäävää futista ja ansaitsee ehdottomasti paikkansa europeleissä.

Upeaa työtä Brightonin peräsimessä tehnyt Graham Potter jätti seuran alkukaudesta siirtyessään Chelseaan. Moni uskoikin, että hyvä alkukauden vire voitaisiin heittää suoraan kaivoon Potterin lähdön myötä. Toisin kuitenkin kävi.

Puikkoihin hypännyt De Zerbi sai pidettyä hyvän alkukauden vireen yllä ja jatkettua sitä koko kauden. Palkinnoksi joukkue pääsee nyt ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan pelaamaan europeleihin.

– Se on ollut vaikeaa ja olemme olleet siirtymävaiheessa uuden valmentajan myötä, mutta kaikki ovat reagoineet loistavasti, Danny Welbeck totesi.

– Tämä seura on nousussa, emmekä malta odottaa ensi kauden Eurooppa-liigaa.

Shakhtar Donetskinistä saapunut De Zerbi on kerännyt tunnustusta hyvistä otteistaan koko kauden mittaan. Myös muun muassa Cityn Pep Guardiola kehui miestä vuolaasti.

– En ajatellut tavoitteita [tänne tullessani]. Halusin vain tehdä töitä ja analysoida joukkuetta ja pelaajia, ymmärtää uutta maata ja uutta liigaa, De Zerbi kertoi.

– Helmikuussa aloin ajatella taulukkoa, lopputulosta ja tavoitetta. Olen onnekas, koska löysin ryhmän pelaajia, jotka ovat fantastisia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga