Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool ja Arsenal Chelsea-taiturin kintereillä – Miehellä itsellään täysin eri ajatus tulevasta osoitteesta

Mason Mount siirtohuhujen keskellä
AOP

Chelsea-kasvatti Mason Mountia viedään kovaa vauhtia kesän siirtoikkunassa pois Chelseasta. Ottajia löytyisi huhujen mukaan Valioliigasta useampikin, joskin miehellä itsellään on suosikkikohde jo mielessä.

Chelsean keskikentän taituri Mason Mount on ollut siirtohuhujen keskiössä jo pidempään ja miehen kintereillä on kerrottu olevan ainakin Liverpool sekä Arsenal. Englannin maajoukkuemiehellä itsellään on kuitenkin eri ajatus tulevasta osoitteesta.

Huhujen mukaan Mount itse suosisi nimittäin siirtoa Manchester Unitediin ja punaisten paholaisten onkin kerrottu aloittavan neuvottelut englantilaisesta Chelsean kanssa pian.

Mountin sopimus Chelseassa kestää kesään 2024 saakka, mutta miestä on viety siirtohuhuissa vahvasti pois Stamford Bridgeltä. Chelsean väliaikaisvalmentaja Frank Lampardkin vihjasi hiljattain, että mies saattaisi tosiaan olla jo tulevana kesänä siirtymässä toisaalle.

– Olen työskennellyt jalkapallon parissa pitkään ja ymmärrän, että tiettyjä asioita voi tapahtua.

– Ymmärrän nuoren pelaajan ajatusmaailmaa – hän [Mount] on kasvanut seurassa ja ollut hyvin monipuolinen pelaaja. Kaikki seurassa ymmärtävät sen, mutta jää nähtäväksi, kuinka tilanne kehittyy, Lampard totesi.

United olisi huhujen mukaan valmis tarjoamaan 24-vuotiaasta Mountista 55 miljoonaa puntaa. Summa jää kuitenkin huomattavasti Chelsean arvioiman 85 miljoonan punnan siirtosumman alle, joten nähtäväksi jää tuleeko kumpikaan neuvotteluissa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset