Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Yksi joukosta pois – Valioliigatähden ura ei ole jatkumassa Bundesliigassa

Declan Rice
AOP

Declan Rice on pelaaja, jonka lähtöä Lontoon olympiastadionilta pidetään vain ajan kymyksenä. Hammers-kipparin perässä ollut Bayern München on nyt lähteiden mukaan tullut toisiin aatoksiin, joten Englannin maajoukkuemies ei ole näillä näkymin siirtymässä Saksaan.

Bayern München on ollut viime aikoina hanakasti West Hamia edustavan Declan Ricen kintereillä. Saksalaisjätti ei suinkaan ole ollut ainoa seura Ricen perässä, sillä myös Manchester United, Chelsea, Arsenal ja Manchester City ovat tarkkailleet hänen tilannettaan.

Viimeisten tietojen valossa Bayern on hyvin tietoinen tästä ja kääntämässä katseensa muualle. Myös miehen arviolta noin 100 miljoonan punnan hintalappu on saksalaisten mielestä liian korkea.

Bayern koittaa hankkia uutta kärkipelaajaa FC Barcelonaan lähteneen Robert Lewandowskin korvaajaksi. Puolalaistykin lähdön jälkeen joukkueesta ei löydy liiaksi puhtaita ysipaikan pelaajia.

Mathys Tel ja Eric Choupo-Moting ovat Bayernin ainoat kärkipelaajat ja jälkimmäinen on polvivaivojen takia sivussa. Joukkueen tiedetään olevan ainakin Tottenham Hotspurin Harry Kanen kintereillä, mutta siirto on osoittautumassa monimutkaiseksi.

Myös keskikenttä saattaa silti tarvita uutta verta, varsinkin jos Joshua Kimmich päättää nostaa kytkintä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga