Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool-ikoni kehottaa entistä seuraansa unohtamaan Chelsea-tähden hankinnan

Mason Mount
AOP

Liverpoolin keskikenttä on tuottanut tällä kaudella Jürgen Kloppille harmaita hiuksia. Joukkueen tiedetään tarkkailevan usean pelaajan tilannetta. Liverpool-legenda, Didier Hamannin, mukaan joukkueen tulisi unohtaa Mason Mount ja kääntää katseensa muualle.

Tulevalla sesongilla Eurooppa-liigaa pelaava Liverpool tarvitsee kipeästi vahvistuksia miehistöönsä. Yksi suurimmista ongelma-alueista on tällä kaudella ollut keskikenttä.

Ikääntyvät sotaratsut Fabinho ja Jordan Henderson ovat molemmat olleet kaukana parhaastaan, joten seuran katseet ovat kääntyneet siirtomarkkinoille.

Poolin tiedetään olevan kiinnostunut Chelseaa edustavasta Mason Mountista, mutta englantilainen näyttää olevan päätymässä muihin maisemiin. Redsin takavuosien keskikenttäjyrä, Didier Hamann, kehottaa entistä seuraansa kääntämään katseensa muualle.

– Minä en maksaisi hintaa, jonka Chelsea on asettanut Mountille. Useimmat keskikenttäpelaajat ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan samaa luokkaa, ja Liverpool tarvitsee mielestäni enemmän fyysisyyttä.

– Newcastlen Joelinton on fyysisesti vahva pelaaja, joka kykenee myös maalintekoon. En usko hänen lähtevän Newcastlesta, sillä he pelaavat ensi kaudella Mestarien liigaa, mutta juuri hänenkaltaistaan pelaajaa Liverpool kaipaa keskikentälleen.

Alexis Mac Allister (Brighton) olisi loistava hankinta, mutta heidän täytyy kilpailla Manchester Cityn kanssa hänen allekirjoituksestaan.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset