Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Anfieldillä ei pelata ensi kaudella Mestarien liigaa – Klopp ottaa kantaa tähtihyökkääjänsä puheisiin: “On ollut jo pidemmän aikaa selvää…”

Liverpool
Pixabay

Liverpool tulee jäämään Valioliigan viidenneksi, jonka myötä Mestarien liiga jää ensi kaudella haaveeksi. Mohamed Salah ruoti joukkeensa kautta kovin sanoin. Jürgen Klopp ottaa nyt kantaa eyptiläishyökkääjän kommentteihin.

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Manchester United murskasi Chelsean 4-1 ja lunasti paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Tämä tarkoittaa sitä, että viidenneksi jääneen Liverpoolin on tyytyminen Eurooppa-liigaan.

Redsin tähtihyökkääjä, Mohamed Salah, julkaisi torstaina tunnepitoisen päivityksen, jossa hän ruoti kovin sanoin joukkueensa kautta ja kertoi olevansa järkyttynyt jäämisestä neljän parhaan ulkopuolelle.

Liverpool-manageri, Jürgen Klopp, kertoi tunnelmistaan joukkueensa kohtalon varmistuttua ja otti kantaa myös Salahin purkaukseen.

– Tiesin, että he (United) tarvitsevat vain yhden pisteen edetäkseen Mestarien liigaan. Olin varma, että sen he myös tekevät, joten vaikka olen optimistinen ihminen, en luottanut meidän mahdollisuuksiimme.

– Mielestäni Salahin julkaisema kirjoitus oli vain rehellinen kuvaus hänen tunteistaan, enkä näe siinä mitään väärää. On täysin normaalia tuntea pelin jälkeen tuolla tavalla. On kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa selvää, ettei tämä ole paras kautemme.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga