Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United legenda täräytti tylyn tosiasian ten Hagin joukosta: “Tämän parempaan ei tämä joukkue pysty”

Gary Neville ei usko ManUn taistelevan mestaruuksista nykyisellään
AOP

Manchester United varmisti paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi voittamalla torstaina Valioliigassa Chelsean 4-1.

Vielä viime kauden päätteksi United oli syvässä kuopassa ja paikka Mestarien liigassa jäi tuolloin saavuttamatta. Erik ten Hagin alaisuudessa seura on palannut sinne, missä sen hollantilaisvalmentajan mukaan “kuuluukin olla”.

– Tämä seura kuuluu Mestarien liigaan, ten Hag sanoi.

– Neljän parhaan joukkoon sijoittuminen oli päätavoite. Tällä hetkellä se on maksimi, mutta haluamme enemmän, hollantilainen myönsi.

Top 4 -sijoituksen varmistumisesta huolimatta työ United-leirissä on kaikkea muuta kuin valmis. Entinen United-pelaaja ja seuralegenda Gary Neville uskoo, että joukkue on ten Hagin alaisuudessa saavuttanut rajansa. Niin Neville kuin ten Hagkin myöntävätkin, että nykyisellään joukkue ei vielä taistele mestaruuksista ja investointeja tarvitaan.

– Erik ten Hag on saavuttanut tämän joukkueen kanssa maksimit, Neville sanoi BBC Sportsin mukaan.

– En usko, että tällä porukalla pääsee korkeammalle. Tämä on heidän rajansa. He eivät todellakaan ole haastamassa mestaruudesta.

Hankintoja on tulevana kesänä Nevillen mielestä tehtävä, mikäli joukkue haluaa olla mestaruustaistossa ensi kaudella mukana. Tällä hetkellä Unitedin tähtäimessä lieneekin vahvimmin Chelsean keskikentän taituri Mason Mount sekä Tottenhamin Harry Kane.

Entinen United-kapteeni Neville on fanien tavoin kritisoinut tiukkaan sävyyn seuran nykyistä omistusta. Tarvittava muutos löytyykin miehen mukaan nyt seurajohdosta ja sen halusta hankkia uusia pelaajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga