Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Superlupaus uimassa Tottenhamin verkkoihin: Spurs valmis maksamaan 60 miljoonan ulosostohinnan

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspurin raportoidaan tavoittelevan Portugalin liigan Sportingia edustavaa Manuel Ugartea. Uruguaylainen on loistanut tällä kaudella joukkueensa paidassa ja nostanut voimakkaasti profiiliaan siirtomarkkinoilla.

Manuel Ugarte on yksi tämän hetken puhutuimmista nuorista pelaajista Euroopassa. 22-vuotias keskikenttämies edustaa tällä hetkellä Sporting Lissabonia, mutta hänen osoitteensa uskotaan vaihtuvan kesän aikana.

Uruguaylaislupauksen kintereillä on raportoidusti ainakin Paris Saint-Germain ja Aston Villa. Viime päivien aikana miestä ollaan kuitenkin linkitetty vahvasti Tottenham Hotspurin riveihin.

Spurs on raportoidusti aloittanut jo alustavat keskustelut pelaajan agentin kanssa, joka kielii siirron lähenemisestä. Lontoolaisjoukkueen uutisoitiin olleen Ugarten perässä myös edellisen siirtoikkunan aikana, mutta Sporting ei vastaanottanut tuolloin tarjousta pelaajastaan.

Tottenham kaipaa kipeästi vahvistuksia alisuorittaneen miehistöönsä, sillä keskikentältä ei tunnu löytyvän riittävästi laatua Valioliigan kärkijoukkueiden haastamiseen.

Suurin odotuksin viime kesänä hankittu Yves Bissouma on ollut yksi suurimmista alisuorittajista, eikä mies ole pystynyt tuomaan mitään uutta joukkueensa pelaamiseen.

Daniel Levyn katseet ovatkin kääntyneet nyt Ugarten suuntaan. Uruguaylaisen sopimukseen on kirjattu 60 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka lontoolaiset ovat valmiita maksamaan.

Lähde: Football Talk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset