Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean uunituore manageri laittoi välittömästi tuulemaan: Portugalilaistaituri vapaa lähtemään

Päätyykö João Félix Manchester Unitediin?
AOP

Chelsea nimitti Mauricio Pochettinon virallisesti maanantaina uudeksi päävalmentajakseen. Argentiinalaisluotsi aloitti pestissään välittömästi ja ilmoitti ensi töikseen, ettei lainasopimuksen turvin Stamford Bridgellä pelanneelle João Félixille löydy käyttöä ensi kaudella.

Pitkään päättynyt spekulointi tuli vihdoin päätökseensä maanantaina, kun Chelsea tiedotti tehneensä Mauricio Pochettinon kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Argentiinalaisvalmentajan kontrahtiin on kirjattu myös optio lisävuodesta.

Totuuden nimissä on sanottava, että seuran sisällä täytyy tapahtua paljon, jotta mies jatkaisi kolmen vuoden ajan yhdessä Valioliigan tuulisimmista työympäristöistä.

Pochettinon on seuran tiedotteen mukaan määrä aloittaa tehtävässään virallisesti vasta heinäkuussa, mutta mies ehti käyttää päätösvaltaansa heti nimeämisensä jälkeen.

Bluesin tuore manageri ei näe käyttöä João Félixille, joka pelasi päättyneen kauden Lontoossa lainalla Atletico Madridista. La Liga-seuran puheenjohtaja, Enrique Cerezo, kommentoi tilannetta seuraavasti.

– Meille on kerrottu, ettei Pochettino löydä käyttöä João Félixille. Hän palaa tänne, jonka jälkeen tarkastelemme tilannetta. Emme ole ehtineet suunnitella mitään.

Félix sai päättyneellä kaudella peliaikaa Graham Potterin alaisuudessa, mutta Frank Lampardin otettua valmennusvastuun, portugalilainen joutui kuluttamaan vaihtopenkkiä.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset