Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham ja Newcastle tavoittelevat putoajajoukkueen topparia: Irtoaako saksalaispelaaja pilkkahintaan?

Valioliiga
Pixabay

Tottenham Hotspurin kerrotaan suunnittelevan tarjousta Leeds Unitedin Robin Kochista. Saksalaisen uskotaan haluavan vaihtaa seuraa Leedsin pudottua kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas.

Leeds United hävisi Valioliigan päätöskierroksella Tottenhamille, jonka myötä joukkueen putoaminen Championshipiin varmistui. Leedsin kausi oli haasteita täynnä, eikä joukkue saanut raavittua toivotunlaisia tuloksia.

Onnistujiakin kuitenkin joukkueen riveistä löytyi ja yksi heistä oli topparin tontilla luutinut Robin Koch. 26-vuotias saksalainen lukeutui Leedsin tasaisimpiin suorittajiin ja pelasi lähes kaikki ottelut alusta loppuun valkopaitojen takalinjoilla.

Leedsin putoamisen myötä on varmaa, että pelaajistoon on tulossa muutoksia. Laatunsa osoittaneen Kochin uskotaan haluavan jatkaa valioliigauraansa, jonka myötä hän saattaa olla jättämässä Elland Roadin taakseen.

Ainakin Tottenhamin ja Newcastlen on huhuttu olevan kiinnostuneita tarjoamaan saksalaiselle sopimusta kesän aikana. Kochin sopimusta on vain vuosi jäljellä, joka luonnollisesti vaikuttaa hänen hintalappuunsa.

Spursin uutisoidaan valmistelevan 15 miljoonan punnan tarjousta, jonka seura uskoo riittävän kauppojen syntymiseen. Leedsin myyntihalukkuudesta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta on selvää, että ovet alkavat käymään ennemmin tai myöhemmin.

Lähde: SpursWeb

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset