Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-tähti hehkuttaa joukkueeseen linkitettyä superlupausta: “Kaikki eväät nousta maailman parhaimpien hyökkääjien joukkoon”

Gonçalo Ramos
AOP

Benfican Goncalo Ramosia pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista nuorista kärkipelaajista. Qatarin MM-kisoissa vakuuttavia otteita esittänyt hyökkääjä on ollut siirtohuhujen kohteena ennen kesää. Manchester Unitedin Bruno Fernandes kertoo oman mielipiteensä maajoukkuetoveristaan.

Goncalo Ramosin tulevaisuus on edelleen auki. Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United pitää nuorukaista tarkasti silmällä, ja jos huhuttu tarjous näkee päivänvalon Benfica todennäköisesti painaa liipasimesta.

Red Devilsin portugalilaispelaaja, Bruno Fernandes, kehuu maanmiestään ja näkee tässä potentiaalia vaikka mihin.

– Jos Ramos jatkaa työskentelyä samaan malliin kuin tähän asti, on hänellä kaikki eväät nousta maailman parhaiden hyökkääjien joukkoon.

– Hän on jo lähellä korkeinta tasoa, mutta hänen täytyy päästä pelaamaan kovatasoisemmassa liigassa ja todistaa kykynsä. Uskon, että hän pystyy tekemään sen. Täällä Englannissa parhaat pärjäävät aina.

– Ramosilla on kaikki ominaisuudet onnistua Valioliigassa. Ja kun puhun Valioliigasta, tarkoitan Manchester Unitedia. Mielestän hän voisi olla loistava hankinta tulevaisuutta ajatellen, mutta päätös ei ole minun käsissäni.

Ramosin tämänhetkinen sopimus Benfican kanssa päättyy vuonna 2026.

Lähde: SPORTbible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset