Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Löytyykö paluumuuttajalle käyttöä? – Englannin maajoukkumies pakkaamassa laukkujaan

Conor Coady
AOP

Everton ei halunnut käyttää 4, 5 miljoonan punnan osto-optiota Conor Coadysta, joten englantilaispuolustajan on määrä palata takaisin Wolverhamptoniin. Säännöllista vastuuta Molineux’lla ei välttämättä ole luvassa, joten pelaajan matka saattaa jatkua kesällä.

Conor Coady kuului vuosikausien ajan Wolverhampton Wanderersin avauskokoonpanon vakionimiin. Vastuu alkoi kuitenkin vähentyä Bruno Lagen alaisuudessa, kun portugalilaisvalmentaja muutti joukkueen puolustusmuotoa.

Aiemmin kolmella topparilla pelannut Wolves siirtyi neljän alakertaan, jonka myötä Coadyn pieneni merkittävästi.

Englantilainen vietti viime kauden lainalla Evertonissa, mutta alkukauden hyvistä otteista huolimatta kuluneet 12 kuukautta eivät lukeudu Coadyn uran parhaimpiin. Toffees rämpi todella syvällä, jonka myötä myös yksittäiset pelaajat hukkuivat massan mukana.

Goodison Parkilla ei haluttu käyttää Coadyn sopimukseen kirjattua osto-optiota, joten matka on jatkumassa jälleen Wolvesiin. Tämä saattaa olla jäämässä vain välietapiksi, sillä Englannin maajoukkueessa 10 ottelua pelannut Coady janoaa säännöllistä peliaikaa.

Julen Lopeteguin alaisuuteen siirtynyt Wolverhampton pelasi niin ikään vaisun kauden, mutta avauskokoonpanoon murtautuminen lainajakson jälkeen on helpommin sanottu kuin tehty. Pelaajan itsensä kannalta maisemanvaihdos saattaisi olla järkevin vaihtoehto.

Lähde: Molineux News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset