Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Tyhjennystalkoot jatkumassa – Arsenal ja Newcastle seuraavat Leicester-tähden tilannetta: “Lähtee sadan prosentin varmuudella”

James Maddison
AOP

Leicester Cityn kausi päättyi todelliseen mahalaskuun ja joukkue joutuu hakemaan vauhtia sarjatasoa alempaa. Kuten aiemmin uutisoimme, ovet ovat alkaneet käydä King Power Stadiumilla. Yhtenä potentiaalisena lähtijänä pidetty James Maddison avautuu pettymykseen päättyneestä kaudesta.

Leicester City ylsi kaudella 2020-2021 Valioliigan viidennelle sijalle. Vuotta myöhemmin Ketut päätyivät kahdeksanneksi, jolloin europelien ulkopuolelle jääminen oli kova pettymys.

Päättyneellä kaudella vastaavanlaisista panoksista ei ollut tietoakaan, sillä joukkue keikkui lähes koko kauden ajan sarjan häntäpäässä.

Brendan Rodgers sai lähteä managerin paikalta, mutta Dean Smith ei pystynyt sen paremmin kääntämään Leicesterin kurssia. Tuloksena oli lopulta putoaminen sarjatasoa alemmas, joka on luonnollisesti valtava pettymys.

Leicesteri tähtipelaaja, James Maddison kertoi mietteitään hetken hiljaiselon jälkeen.

– Halusin ottaa hieman aikaa itselleni käsitelläkseni tätä tilannetta, mutta ollakseni rehellinen, mikään ei tunnu yhtään paremmalta. Tämä luultavasti tulee jäämään pelaajien mieliin ikuisiksi ajoiksi. Vastoinkäymiset ovat kuitenkin osa elämää ja meidän on suunnattava katseemme eteenpäin.

Maddison todennäköisesti katsoo eteenpäin jossain muualla, ainakin jos siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanoa on uskominen.

– Maddison on lähdössä sadan prosentin varmuudella, Romano vakuuttaa.

– Newcastle todella rakastaa kyseistä pelaaja, kuten myös Arsenal, joten olen varma, että hänestä tullaan taistelemaan.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset