Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Oliko se siinä? – Valioliigatähti nostamassa kytkintä finaalin jälkeen: “Emme halunneet, että näin kävisi”

Declan Rice
AOP

West Hamin puheenjohtaja, David Sullivan vahvistaa, että Declan Ricen lähteminen seurasta kesän aikana näyttää entistä todennäköisemmältä.

Declan Ricesta tuli West Hamin historian kolmas kapteeni, joka on päässyt nostamaan pokaalia, kun Hammers kaatoi Fiorentinan keskiviikkona Konferenssiliigan loppuottelussa.

Muun muassa Arsenalin, Manchester Unitedin ja Bayern Munchenin ostoslistalla oleva Rice on lähteiden mukaan tehnyt herrasmiessopimuksen Hammersin puheenjohtajan, David Sullivanin kanssa.

Tämä tarkoittaa, että joukkueen kapteeni on vapaa siirtymään muualle kesän siirtoikkunassa, vaikka miehen nykyinen sopimus on voimassa vielä kahden vuoden ajan.

Sullivan uskoo, että Konferenssiliigan finaali jää Ricen viimeiseksi peliksi West Hamin paidassa.

– Uskon niin. Olemme luvanneet Ricelle, että hän voi lähteä. Hän haluaa pelata muualla, joten hänen on noudatettava omaa tahtoaan ja meidän on hankittava hänelle korvaaja.

– Emme halunneet, että näin kävisi. Tarjosimme hänelle 200 000 punnan viikkoansiot takaavaa sopimusta 18 kuukautta sitten, ja hän kieltäytyi siitä. Et voi pitää pelaajaa, joka ei halua olla joukkueessa.

– Luulen, että tarjouksia alkaa tulla tänään. Kolme tai neljä seuraa on osoittanut kiinnostusta, mutta kunnioituksesta West Hamia kohtaan, he ovat odottaneet kautemme päättymistä.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset