Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Aston Villalta kova hankinta: Leicester-tähti siirtyy Unai Emeryn alaisuuteen

Youri Tielemans
AOP

Youri Tielemans ilmoitti hiljattain, että hänen pelinsä Leicesterin paidassa ovat pelatut. Belgialaisen sopimus oli umpeutumassa kesäkuun lopulla ja mies päätti pakata laukkunsa Championshipiin putoamisen jälkeen. Uusi työnantaja on lähteiden mukaan jo löytynyt.

Leicesterin katastrofaalinen kausi sai aikaan muuttoliikeen, jonka ensimmäisenä lähtijänä oli Youri Tielemans. Keskikenttäpelaaja jätti hiljattain tunteikkaat jäähyväiset seuran kannattajille, eikä hänen siirtopäätöstään voi juurikaan kritisoida.

Tielemans on todistanut tasonsa Valioliigassa, jonka myötä hänen kintereillään oli useampi suurseura, kuten Manchester United, Arsenal ja AS Roma.

Belgialaisen kerrotaan kuitenkin olevan suuntaamassa Birminghamiin, sillä Aston Villan uutisoidaan päässeen sopimukseen pelaajan kanssa. Tielemans tullaan lähteiden mukaan esittelemään lähiaikoina Villa Parkin yleisölle.

Tielemans kuului pitkään Kettujen avainpelaajiin ja teki muun muassa voittomaalin FA Cupin finaalissa Chelseaa vastaan vuonna 2021. Vyölle on kertynyt Belgian paidassa kahdet MM-kisat vuosina 2018 ja 2022 sekä vuonna 2021 pelatut EM-kilpailut.

Pelaajan kannalta siirto Villaan on ehdottomasti askel ylöspäin, sillä Unai Emeryn miehistö tulee lähivuosina todennäköisesti kamppailemaan paikasta Valioliigan neljän parhaan joukossa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset