Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Inter-hyökkääjän tulevaisuus auki Mestarien liigan finaalin jälkeen: “On selvää, että hän rakastaa tätä seuraa”

Romelu Lukaku
AOP

Inter Milan joutui pettymään Mestarien liigan finaalissa Manhester Cityn voitettua historiansa ensimmäisen UCL-pystin. Ottelun aikana maalipaikkoja tuhlanneen Romelu Lukakun tulevaisuus on noussut pelin jälkeen jälleen kerran puheenaiheeksi.

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester City vei Mestarien liigan finaalin nimiinsä kaadettuaan Inter Milanin 1-0 lukemin.

City lähti peliin suurena ennakkosuosikkina, mutta ennakkoluulottomasti pelanneet italialaiset pystyivät aiheuttamaan Pep Guardiolan miehistölle runsaasti ongelmia läpi ottelun.

Nerazzurrilla oli varsinkin pelin loppuhetkillä hyviä maalintekotilaisuuksia, mutta etenkin Romelu Lukakun ruuti oli läpimärkää. Inter-pomo Steve Zhang, otti finaalin jälkeen kantaa belgialaishyökkääjän tulevaisuuteen.

– Lukaku on osoittanut suurta sitoutuneisuutta Interiä kohtaan. On selvää, että hän rakastaa tätä seuraa. Hän on erittäin hyvä tyyppi, mutta hänellä on sopimus Chelsean kanssa. Tulemme keskustelemaan heidän kanssaan, jonka jälkeen näemme mitä tapahtuu.

Zhang kommentoi myös joukkueensa esitystä raskaan pettymyksen jälkeen.

– Ensinnäkin haluan onnitella Cityä, he pelasivat mahtavan kauden. Samaan aikaan olen erittäin tyytyväinen joukkueemme esitykseen. Lähdimme tähän peliin monen mielestä selkeänä altavastaajana, mutta osoitimme pystyvämme kilpailemaan korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga