Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Virgil van Dijk kommentoi Liverpoolin jättihankintaa: “Auttaa meitä nousemaan seuraavalle tasolle”

Alexis Mac Allister
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Liverpool pääsi sopuun Brightonin kanssa Alexis Mac Allisterin siirtymisestä Anfield Roadille. Poolin keskuspuolustaja, Virgil van Dijk hehkuttaa tuoretta hankintaa, mutta vaatii seurajohdolta lisää toimia siirtoikkunan aikana.

Brightonista saapuneesta Alexis Mac Allisterista tuli Liverpoolin kesän ensimmäinen hankinta. Argentiinalaisen perässä oli usea muukin seura, mutta Poolin tarjoama 42 miljoonan euron siirtokorvaus riitti kiinnittämään hänet Anfieldille.

Mac Allister oli tärkeässä roolissa viime vuonna pelatussa Qatarin MM-turnauksessa, jonka päätteeksi Argentiina juhli ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 1986.

Liverpoolin puolustuksen herra ja hidalgo, Virgil van Dijk kertoi mielipiteensä joukkueensa tuoreesta hankkinasta. Hollantilainen painotti, että seuran on edelleen pidettävä verkot vesillä taistellakseen menestyksestä tulevalla kaudella.

– Mielestäni Mac Allister on erittäin hyvä pelaaja. Olemme kohdanneet hänet monta kertaa Liverpoolin paidassa ja tietenkin myös maajoukkuetasolla. Uskon, että hän on todella tärkeä lisä joukkueeseemme ja jotain, jota tarvitsemme.

– Tämä on ilman muuta hyvä alku siirtoikkunalle, sillä hän voi auttaa meitä nousemaan seuraavalle tasolle. Toivottavasti voimme tehdä vielä pari laadukasta hankintaa joukkueeseemme.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset