Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigapelaajien virta Saudi-Arabiaan jatkumassa: Chelsea-kaksikko nostamassa kytkintä

Chelsea
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, tähtipelaajien matka Saudi-Arabiaan on jatkumassa Ruben Nevesin todennäköisen lähdön myötä. Viimeisten tietojen perusteella myös Chelsean kaksikko Hakim Ziyech ja Kalidou Koulibaly ovat suuntaamassa kuluvan siirtoikkunan aikana Lähi-Itään.

Chelsea on kuluttanut tapansa mukaan valtavan määrän rahaa hankintoihin viime vuosien aikana. Seura tulee todennäköisesti hankkimaan rutkasti uusia pelaajia tänäkin kesänä, joten Stamford Bridgen ovien uskotaan käyvän myös toiseen suuntaan.

Kaksi pelaajaa, joiden kerrotaan olevan suuntaamassa mahdollisesti Saudi-Arabiaan ovat Hakim Ziyech ja Kalidou Koulibaly.

Ziyech saapui lontooseen vuonna 2020 valtavien odotusten saattelemana. Ajaxissa kovaa jälkeä tehnyt marokkolainen ei ole kuitenkaan missään vaiheessa pystynyt sementoimaan asemaansa Bluesin pelaavassa kokoonpanossa.

Mies oli siirtymässä tammikuussa PSG:n paitaan, mutta Chelsea möhli kaupat uskomattomalla tavalla. Englantilaisseura lähetti Ranskaan peräti kolmeen kertaan väärät dokumentit, jonka myötä siirto ei koskaan nähnyt päivänvaloa.

Koulibaly puolestaan pelasi vuosikausia Napolin takalinjoilla nousten Serie A:n parhaiden puolustajien joukkoon. Senegalin maajoukkueen kapteeni siirtyi viime vuonna Chelseaan, mutta miehen suoritustaso on pudonnut huomattavasti Valioliigassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset