Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Lähde: Tottenham kaappaamassa läpimurtokauden pelanneen italialaisvahdin

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspurin uusi maalivahti on lähteiden mukaan selvillä. Hugo Lloris jäi päättyneellä kaudella kauas parhaastaan, joten ranskalaiselle ollaan etsitty alkuvuodesta lähtien mitat täyttävää korvaajaa.

Valioliigaseura Tottenham Hotspur oli pitkään Brentordin maalivahti, David Rayan kintereillä, mutta Beesin asettama 40 miljoonan punnan hintalappu on osoittautumassa liian korkeaksi.

Spurs on tämän jälkeen kääntänyt katseensa Empolin Guglielmo Vicarioon. Italialaisvahdilta nähtiin päättyneellä kaudella mahtavia otteita ja mies piti joukkuetta paikoitellen yksin pystyssä.

Empolin kausi sujui kuitenkin alakanttiin joukkueen jäädessä Serie A:n neljännelletoista sijalle. Seitsemän kertaa oman maalinsa puhtaana pitänyt Vicario oli Empolin tasaisin suorittaja, mutta seuran kerrotaan olevan valmis päästämään hänet lähtemään siirtokorvauksen toivossa.

Italialaiselle on lätkäisty 20 miljoonan euron hintalappu, jonka Tottenham on viimeisten raporttien perusteella valmis pulittamaan.

Lontoolaisjoukkueen ykkösmaalivahdin asemaa vuosikausia hallussaan pitänyt Hugo Lloris oli päättyneellä sesongilla kuin varjo itsestään.

Ikääntyvä ranskalainen teki yhä näyttäviä pelastuksia, mutta sortui myös lukemattomaan helppoon virheeseen, jotka kostautuivat maalien muodossa.

Jos Vicarion hankinta menee maaliin voidaan sitä pitää Spursin kannalta oivana täsmähankintana.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A