Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

AC Milanille käymässä kylmät: Bundesliigan maalitykki matkalla paikalliskilpailjan väreihin

Marcus Thuram
AOP

Marcus Thuramin siirtosaaga on saanut jälleen uuden käänteen. Borussia Mönchengladbachin taakseen jättänyt hyökkääjä oli jo tiettävästi sopinut siirrosta AC Milaniin, mutta tällä hetkellä hän näyttää suuntaavan sittenkin Internazionalen riveihin.

Marcus Thuram on yksi käynnissä olevan siirtoikkunan tavoitelluimmista hyökkäyspään pelaajista. Ranskan maajoukkuemiehen sopimus Borussia Mönchengladbachin kanssa päättyy kesäkuun lopussa ja hän ilmoitti jo hyvä tovi sitten olevansa aikeissa vaihtaa maisemaa.

Maaliahneen kärkipelaajan kintereillä on ollut lähes kaikki Euroopan kärkiseurat, joten hänen tulevalla työnantajallaan on spekuloitu mediassa runsaasti. Newcastle United oli aiemmin ranskalaisen perässä, mutta siirto St. James’ Parkille ei koskaan nähnyt päivänvaloa.

Myös Serie A:n jättiläiset AC Milan ja Inter Milan ovat olleet kiinnostuneita Thuramin allekirjoituksesta. AC Milanin kerrottiin päässeen jo suulliseen sopimukseen pelaajan kanssa kolmen vuoden pahvista, mutta viimeisten huhujen mukaan punamustille on käymässä kylmät.

Pikkulinnut laulavat, että Thuram on muuttanut viime hetkillä mieltään haluaa sittenkin siirtyä Interin paitaan. Jos tiedot pitävät paikkansa, on pettymys luonnollisesti entistäkin rajumpi Rossonerin leirissä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga