Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mitä tekee Juventuksen supertähti? – Onko sotakirves haudattu Allegrin kanssa?

Federico Chiesa Italian paidassa.
AOP

Juventus jäi pistevähennystuomion myötä kokonaan ensi kauden tärkeimpien europelien ulkopuolelle. Tämä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä sitä, että useampi raitapaitojen tähtipelaaja haluaa siirtyä muualle kesän aikana. Federico Chiesan tilanne on todella kimurantti torinolaisseuran kannalta.

Serie A:n seitsemännelle sijalle pistevähennyksen jälkeen jäänyt Juventus on haastavassa tilanteessa. Joukkue oli hyvää vauhtia matkalla ensi kauden Mestarien liigaan, mutta tuomion myötä Allianz Stadiumilla joudutaan tyytymään Konferenssiliigan karsintoihin.

Tämä on luonnollisesti kaikkea muuta kuin, mitä seuran kannattajat ennen kauden alkua toivoivat. Selvää on myös se, että tärkeimpien kilpailujen ulkopuolelle jääminen närästää Juven kirkkaimpia tähtiä.

Angel Di Marian siirtyminen Benficaan on huhujen mukaan julkistamista vaille valmis. Dusan Vlahovicia pidetään niin ikään toisena todennäköisenä lähtijänä.

Federico Chiesan nimi on myös pyörinyt ahkerasti siirtohuhuissa. Italialaisen sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta ottajia riittää pilvin pimein.

Uskomattomilla hyökkäyspään taidoilla varustettu Chiesa on kärsinyt pahoista loukkaantumisista, jonka myötä hänen uutta tulemistaan on saatu vielä odottaa. Juventuksen tulevaisuuden kannalta miehestä olisi kuitenkin ehdottoman tärkeää pitää kiinni.

Riitaantuminen Massimiliano Allegrin kanssa saattaa vaikuttaa asiaan seuran kannalta negatiivisella tavalla.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A