Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Jatkuuko ura Saudi-Arabiassa? – Atleticon tähti vastaa: “Jos asia olisi minusta kiinni…”

Saúl Ñíguez
AOP

Atletico Madridia edustava Saul Niguez on mahdollisesti jättämässä La Ligan taakseen. Pitkään Metropolitanolla viihtyneen keskikenttäpelaajan rooli on pienentynyt ja hänen on uumoiltu siirtyvän Saudi-Arabiaan.

Hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan nimeämätön saudiarabialaisseura olisi valmis hankkimaan Saul Niguezin riveihinsä.

Atletico Madridia edustava keskikenttämies kuului vuosikausia Colchonerosin avainpelaajiin, mutta päättyneellä kaudella rooli Diego Simeonen alaisuudessa pieneni merkittävästi. Tätä edeltänyt Chelsea-laina meni niin ikään penkin alle.

Mediassa liikkuvien tietojen mukaan Saul on yksi Atleticon kovapalkkaisimmista pelaajista ja seura olisi valmis päästämään hänet lähtemään. Espanjalaisen sopimus kattaa vuoteen 2026 asti, joka varmasti vaikuttaa mahdolliseen siirtokorvaukseen.

Saul ei anna juurikaan painoarvoa tulevaisuudestaan liikkuville huhuille.

– En voi ottaa juurikaan kantaa, sillä en ole vastaanottanut yhtäkään virallista tarjousta, toisin kuin lehdistössä väitetään. Olen edelleen Atleticon pelaaja. Sopimukseni on voimassa vielä kolmen vuoden ajan.

– En ole saanut haluamallani tavalla peliaikaa, mutta siitä huolimatta olen aina valmiina, kun valmentaja tarvitsee minua. Tunnen oloni hyväksi ja olen valmis taistelemaan pelipaikastani tulevalla kaudella. Jos asia olisi minusta kiinni, jatkaisin täällä, sillä Atletico on elämäni.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga