Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Tämä mies ei matkusta Liverpoolin harjoitusleirille! – Siirron henkilökohtaisista ehdoista päästy sopuun

Fabinho
AOP

Liverpoolia edustavan Fabinhon siirto on nytkähtänyt eteenpäin. Brasilialainen keskikenttäpelaaja on päässyt sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sopuun Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al Ittihadin kanssa. Seurat neuvottelevat parhaillaan muista yksityiskohdista.

Liverpoolin kesästä vaikuttaa tulevan kiireinen ja uusille hankinnoille on ilmaantunut aiempaa suurempi tarve. Keskikaista oli päättyneellä kaudella yksi Poolin suurimmista ongelmakohdista, jonka myötä kaikki odottivat muutoksia joukkueen runkoon. Dominiki Szobozlai ja Alexis Mac Allister ovat korkean profiilin hankintoja, mutta lisää on todennäköisesti tulossa.

Fabrizio Romanon kertoman perusteella keskikenttäpelaaja Fabinho ei ole matkaamassa Liverpoolin mukana Saksaan harjoituskiertueelle.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Siirtohuhujen keskiössä ollut brasilialainen on päässyt Romanon mukaan sopuun henkilökohtaisista ehdoista Al Ittihadin kanssa. Seurat neuvottelevat tällä hetkellä pelaajan hintalapusta, mutta tilanne on edennyt nopeasti.

Fabinhon todennäköisen lähdön myötä Liverpool tulee luultavasti keskittymään aiempaa enemmän Romeo Lavian hankintaan. Southamptonissa säväyttäneen nuorukaisen uskotaan vaihtavan osoitetta tämän kesän aikana. 19-vuotias superlupaus tuskin kuitenkaan liikahtaa ilman merkittävää siirtokorvausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat