Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Englannin siirtoennätys uusiksi – Tässä on Arsenalin tuore superhankinta!

Arsenal
Pixabay

Declan Ricen odotettu siirto West Hamista Arsenaliin sai viimeisen sinettinsä lauantaina. 105 miljoonan punnan siirtosumman myötä Ricestä tulee kaikkien aikojen kallein englantilaispelaaja. Miehen diili on pituudeltaan viisivuotinen.

West Ham pystyi pitämään pitkään Declan Ricestä kiinni, mutta lopulta väistämätön tapahtui. Chelsean junioriakatemiassa jalkapallo-oppinsa saanut Rice oli pitkään myös Bluesin kiikareissa, mutta Arsenal kiilasi kevään aikana kuskin paikalle siirtoneuvotteluissa.

Pelaaja kertoi jo kesken viime kauden haluavansa ottaa seuraavan askeleen urallaan, joten siirtoa kirkkaampiin valoihin osattiin odottaa. Rice kiitti West Hamin kannattajia yhteisistä vuosista ja avasi myös siirtopäätöksensä taustoja.

– Olen seurannut Arsenalia parin viime kauden aikana ja sitä kehityskaarta, jota he ovat kulkeneet. Toissa kaudella he jäivät viidenneksi, mutta Mikelin (Arteta) luoma pelityyli oli nähtävillä.

– Viime kausi oli loistava suoritus ja Arsenal oli lähes ylivertainen muihin joukkueisiin nähden Manchester Cityä lukuunottamatta.

– Seuran energia, Mikelin työskentelytavat ja vakaa pyrkimys palauttaa joukkue sinne, minne se kuuluu merkitsevät minulle paljon. Olen erittäin nälkäinen ja toivon voivani viettää urani parhat vuodet täällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset