Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ranskalaistähden jatko St. James’ Parkilla täysin auki: Irtoaako ensi kaudella vastuuta?

Allan Saint-Maximin
AOP

Allan Saint-Maximinin tulevaisuudella ollaan spekuloitu runsaasti tämän kesän aikana. Ranskalaishyökkääjän on uskottu olevan vaihtamassa joukkuetta, mutta Newcastlen valmentaja, Eddie Howen tuoreet kommentit puhuvat seurassa jatkamisen puolesta.

Newcastle Unitedin on uutisoitu tavoittelevan Leicesterissä pelaavaa Harvey Barnesia. Jos kaupat toteutuvat, saattaa Allan Saint-Maximinin asema St. James’ Parkilla olla uhattuna.

Toissa kaudella joukkueen avainpelaajiin lukeutunut Saint-Maximin kärsi päättyneellä sesongilla lukemattomista vammoista, jonka myötä vastuu jäi erittäin minimaaliseksi.

Saint-Maximin toipui kauden loppua kohden pelikuntoon, mutta minuutteja ei siltikään irronnut toissakauden tapaan.

Ranskalaisen on raportoitu olevan mahdollisesti suuntaamassa kohti uusia haasteita kuluvan kesän aikana, mutta Magpies-manageri, Eddie Howe kuitenkin liputtaa pelaajan jatkon puolesta. Saint-Maximin teki yhden maalin ja syötti toisen, kun Newcastle kohtasi Gatesheadin lauantaina.

– Rakastan Allania, kuten olen sanonut useaan otteeseen. Hän näytti laatunsa jälleen ja oli mahtava pelatessaan vasemmalla laidalla. Hän on hyvässä kunnossa myös henkisesti ja olen todella tyytyväinen hänen panokseensa, Howe kertoi.

Newcastle pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa todella pitkän tauon jälkeen, joka saattaa motivoida Saint-Maximinia jatkamaan nykyisen työnantajansa leivissä.

Lähde: Chronicle Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset