Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpool korjaamassa pottia? – Valioliigan huippuseurat entisen Leeds-tähden kintereillä

Kalvin Phillips
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan Manchester Cityssä pelaavan Kalvin Phillipsin perässä. Englannin maajoukkuemies jäi ensimmäisellä kaudellaan Etihadilla lähes täysin sivustaseuraajan rooliin.

Manchester Cityyn viime kesänä siirtynyt Kalvin Phillips saattaa olla lähtökuopissa. Liverpool kaavailee Daily Mirrorin mukaan miehestä korvaajaa Fabinholle, jonka siirto Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ittihadiin on nytkähtänyt eteenpäin.

Kuten aiemmin uutisoimme, Fabinho on jo päässyt sopuun uuden sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista, joten kauppojen uskotaan toteutuvan pikaisella aikataululla.

Seurojen uskotaan olevan lähellä yhteisymmärrystä noin 40 miljoonan euron kaupoista. Tämä tarkoittaa, että uusille hankinnoille on tilausta ja esiin on noussut Phillipsin nimi.

Viime kesänä Etihadille siirtyneellä Phillipsillä on takanaan todella vaikea kausi. Lukuisista vammoista kärsinyt keskikenttämies pelasi kaikki kilpailut huomioituna vain 21 ottelua. Näistä vain neljässä hänet nimettiin avauskokoonpanoon.

Rooli tuskin tulee muuttumaan tulevalla kaudellakaan, jos Rodri jatkaa nähdyn kaltaisessa vireessä.

Phillips on todennut julkisesti haluavansa jatkaa Etihadilla taistellakseen avauskokoonpanopaikasta. Seuran kerrotaan kuitenkin harkitsevan vakavasti hänen myymistään ja Liverpoolin lisäksi entistä Leeds-tähteä on linkitetty myös West Hamiin ja Newcastleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset