Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean siirtokäyttäytymiselle pyyhkeitä – Ex-valioliigajyrä lataa: “Valtava virhe”

Chelsea
Pixabay

Asiantuntija, Graeme Souness uskoo, että Chelsea teki suuren virheen myydessään Mason Mountin Manchester Unitediin. Englannin maajoukkuemies siirtyi Old Traffordille viiden vuoden ja 60 miljoonan punnan arvoisella sopimuksella.

Chelsean omistjaa, Todd Boehlyllä on todellinen mietinnän paikka. Lontoolaisjoukkue jäi viime kaudella todella kauas omista tavoitteistaan, joten on ymmärrettävää, että kesän aikana pelaajaliikennettä tapahtuu molempiin suuntiin.

Silti on suhteellisen yllättävää, että perinteikäs seura suostui päästämään kolme keskikenttäpelaajaansa lähtemään saman siirtoikkunan aikana. N’Golo Kanten parhaat vuodet ovat toki takanapäin, mutta Mateo Kovacicille olisi luullut olevan edelleen käyttöä. Ehkä kaikkein kovin ratkaisu oli kuitenkin Mason Mountin myynti.

Entinen valioliigapelaaja, Graeme Souness pitää Chelsean tekemää ratkaisua suurena virheenä.

– Mielestäni oli valtava virhe päästää Mason Mount lähtemään, riippumatta siitä minne hän siirtyi. Pidän Mountista henkilökohtaisesti pelaajana. Hän on edustanut Chelseaa pienestä pitäen ja ottaen huomioon hänen ikänsä, hän tulee vain kehittymään jatkossa.

Souness otti kantaa myös Mauricio Pochettinon pestiin Bluesin managerina.

– Chelsean valmentajana toimiminen on erittäin vaikeaa. Joukkue on tällä hetkellä vain sekoitus pelaajia, jotka on hankittu korkeilla siirtokorvauksilla.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset