Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Fulham vahvistumassa lupaavia otteita esittäneellä Saints-tähdellä

Mohammed Salisu
AOP

Southamptonin puolustaja, Mohammed Salisu vaikuttaa olevan suuntaamassa kohti uusia haasteita. Lupauksia herättävästi päättyneellä kaudella esiintynyt Salisu on tarttumassa Fulhamin täkyyn.

Mohammed Salisun uskotaan olevan yksi niistä pelaajista, jotka ovat jättämässä St. Marys’ Stadiumin taakseen kuluvan siirtoikkunan puitteissa. Southamptonin päättynyt kausi oli sanalla sanoen vaikea, eivätkä raitapaidat pystyneet saavuttamaan minimitavoitettaan, joka oli sarjapaikan säilyttäminen.

Vuodesta 2020 lähtien Southamptonia edustanut Salisu kuului joukkueen harvoihin onnistujiin ja hänen pelioikeutensa ovat herättäneet kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Championshipissä pelaamisen ei uskota motivoivan kunnianhimoista nuorukaista, vaan pelit ovat jatkumassa jälleen korkeammalla sarjatasolla.

Inside Futbol uutisoi Fulham FC:n olevan lähellä Salisun allekirjoitusta ja Ghanan maajoukkuepelaajan uskotaan olevan vaihtamassa seuraa noin 15 miljoonan punnan korvausta vastaan. Salisun saapuminen toisi lisää vaihtoehtoja Cottagersin alakertaan, jonka myötä Marco Silvalla olisi enemmän päänvaivaa avauskokoonpanon nimeämisen kanssa.

Salisun todennäköiseltä näyttävä siirto on kova pettymys Ranskan liigassa pelaavalle AS Monacolle. Ligue 1-seura on ollut pitkin kesää puolustajan kintereillä, mutta Saints on hylännyt kaksi ranskalaisten tekemää tarjousta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset