Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nähdäänkö valioliigaseurojen välillä vaihtokauppa? – Supertähti vihdoinkin liikahtamassa

Roberto De Zerbi
AOP

Moises Caicedon ensi kauden osoite on edelleen hämärän peitossa. Ecuadorilainen on yksi Chelsean tärkeimmistä siirtokohteista, mutta valmista ei ole tullut. Brightonin käskyttäjä, Roberto De Zerbi ottaa aiheeseen kantaa.

Chelsea haluaa tuoda keskikaistalleen lisää leveyttä kesän aikana. Blues on kärsinyt tuntuvia menetyksiä käynnissä olevan siirtoikkunan puitteissa, kun Mateo Kovacic, N’Golo Kante ja Mason Mount ovat kaikki jättäneet Stamford Bridgen taakseen.

Brightonissa pelaavan Moises Caicedon nimi on jälleen nostettu esille. Ecuadorin maajoukkuepelaajaa on linkitetty jo useamman kuukauden ajan Chelseaan, mutta asiat eivät ole edenneet Bluesin toivomalla tavalla.

Brightonin tiedetään olevan puolestaan erittäin kiinnostunut Chelseassa pelaavasta Levi Colwillista ja Seagullsin manageri, Roberto De Zerbi nostaa esiin vaihtokauppojen mahdollisuuden.

– Kyseessä on kaksi pelaajaa, ei pelkästään Caicedo, vaan myös Colwill. Kenties pelaajavaihto saattaisi olla mahdollinen. Haluaisin peluuttaa heitä kahta yhdessä, mutta tällä hetkellä voin puhua vain Caicedosta, sillä Colwill ei ole pelaajani.

Colwillin uskotaan olevan halukas vaihtamaan maisemaa, sillä nuorukaiselle ei uskota aukeavan suurta vastuuta tulevalla kaudella Chelsean puolustuksessa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset