Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Here we go! – ManU:n puolustaja matkalla Saudi-Arabiaan: Sopimus viimeistelyä vaille valmis

Alex Telles
AOP

Manchester Unitedin sopimuspelaaja, Alex Telles on lähtökuopissa. Viime kauden Sevillassa lainalla pelannut Telles on tuoreiden lähteiden mukaan siirtymässä Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Nassrin riveihin.

Alex Telles siirtyi FC Portosta Manchester Unitediin vuonna 2020. Brasilialaiseen laitapuolustajaan kohdistui kovat odotukset, sillä mies oli esiintynyt ilmiömäisellä tasolla Portugalin pääsarjassa.

Tellesistä kaavailtiin korvaajaa joukkueen monivuotiselle luottopelaajalle Luke Shaw’lle, mutta toisin on käynyt. Shaw nosti pelaamisensa tasoa välittömästi Tellesin saapumisen jälkeen ja on ollut selkeä valinta Unitedin avauskokoonpanoon.

Loukkaantumisista kärsinyt Telles ei ehtinyt missään vaiheessa sopeutua täysin Valioliigan rytmiin ja hänet lähetettiin viime kaudeksi lainalle Sevillaan. Mies aloitti lupauksia herättävästi La Ligassa, mutta suoritustaso alkoi pikkuhiljaa laskemaan, jonka myötä vastuu jäi rajatuksi.

Telles on palannut Manchesteriin, mutta jalkapallotietäjä Fabrizio Romanon mukaan pelaajan matka on jälleen jatkumassa.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kertoo, että Al-Nassr ja Manchester United ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan siirtymisestä Saudi-Arabiaan. Tellesin sopimus tullaan Romanon mukaan julkistamaan pikaisella aikataululla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset