Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vieläkö löytyy käyttöä? – Portugalin maajoukkuemies palannut Etihadille

Joao Cancelo
AOP

Joao Cancelo on palannut jälleen Manchester Cityn vahvuuteen. Portugalilaisen tulevaisuus on puhuttanut runsaasti hänen riitaannuttuaan aiemmin Citizensin managerin, Pep Guardiolan kanssa. Lainajakson jälkeen avauskokoonpanoon nouseminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Manchester Cityn laitapuolustaja, Joao Cancelo on ollut kuluneen 12 kuukauden aikana monessa mukana. Aiemmin taivaansinisten avainpelaajiin kuulunut portugalilainen jäi MM-kisatauon jälkeen penkkimiehen rooliin, jonka jälkeen hänet passitettiin lainalle Bayern Müncheniin.

Pysyvä siirto ei kuitenkaan koskaan nähnyt päivänvaloa, joten mies on palannut jälleen Englantiin. Siirtoikkunaa on vielä jäljellä, joten kaikki on vielä mahdollista Cancelon kohdalla. Jos ura jatkuu kuitenkin Etihadilla, on todella mielenkiintoista nähdä, minkälaista roolia miehelle tarjotaan.

Osittain tilanteeseen saattaa vaikuttaa myös Kyle Walkerin tulevaisuus. Niin ikään aiempaa pienemmälle vastuulle päättyneellä kaudella jäänyttä Walkeria on linkitetty muun muassa Bayern Müncheniin. Jos Englannin maajoukkuemies päättää nostaa kytkintä, voi Cancelolle aueta kuin varkain paikka Citizensin avauskokoonpanossa.

Monipuolinen Cancelo pystyy pelaamaan puolustuslinjassa kummalla tahansa laidalla ja profiilinsa puolesta hänelle luulisi edelleen olevan käyttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset