Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcan superlupaus lähetettiin lainalle: “Tämä on minulle oikea ympäristö näyttää paras versio itsestäni”

Girona
Pixabay

La Ligassa pelaava Girona vahvisti aiemmin tällä viikolla hankkineensa Pablo Torren FC Barcelonasta tulevan kauden mittaisella lainasopimuksella. Pelaaja kertoo olevansa intoa täynnä uudesta haasteestaan.

Pablo Torre lähti lainalle Gironaan, sillä tie FC Barcelonan avaukseen vaikutti olevan tukossa. Viime kesänä Barcaan siirtynyt Torre on todella lahjakas keskikenttäpelaaja, jossa nähdään runsaasti potentiaalia.

20-vuotias espanjalainen kuuluu edelleen Barcelonan tulevaisuudensuunnitelmiin, mutta pelaajan itsensä kannalta säännölliset minuutit tulevat tarpeeseen. Torre kertoo siirtoon johtaneista hetkistä.

– Manageri soitti minulla ja kertoi haluavansa minut tänne. Gironan pelityyli on aina miellyttänyt minua ja uskon, että tästä tulee hauskaa. Tämä on minulle oikea ympäristö näyttää paras versio itsestäni. Tulen tekemään kaikkeni, että niin myös tapahtuu.

Espanjan nuorisomaajoukkeissa pelannut Torre ei ole toistaiseksi vielä pystynyt murtautumaan La Rojan miehistöön. Säännöllinen peliaika tulee kuitenkin luonnollisesti auttamaan tässäkin tavoitteessa.

Torre on pelaajaprofiililtaan erittäin hyökkäysvoimainen keskikenttäpelaaja, joka pystyy tarpeen vaatiessa pelaamaan myös laidalla. Jos kausi sujuu nuorukaisen omien toiveiden mukaisesti, saattaa paikka Barcan avauksesta aueta tulevaisuudessa.

Lähde: Football-Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset