Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Jättiseurat hierovat vaihtokauppaa – Nappaako Chelsea Serie A:n maaliruiskun?

Romelu Lukaku
AOP

Juventuksen tiedetään olevan Romelu Lukakun kintereillä. Bianconeri suunnittelee lähteiden mukaan vaihtokauppaa Chelsean kanssa, jossa Lukaku ja Dusan Vlahovic siirtyisivät päinvastaisiin suuntiin.

Inter Milan luopui aikeistaan hankkia Romelu Lukaku, kun pelaajan samanaikaiset neuvottelut Juventuksen kanssa tulivat julki. Juve on tämän jälkeen keskittynyt hyökkääjän hankintaa entistä aktiivisemmin ja tarjonnut 90minin mukaan vaihtokauppaa Chelsealle.

Italialaisseura tarjoaa Dusan Vlahovicia vaihdossa Lukakun pelioikeuksista. Vlahovicin tiedetään haluavan jättää Juventus epäonnistuneen kauden jälkeen ja Chelsea on ollut aiemmin hänen perässään.

Bluesilla ei ole edelleenkään riveissään yhtäkään korkean profiilin keskushyökkääjää, joskin Christopher Nkunku pystyy pelaamaan myös piikissä. Chelsean kerrotaan tällä hetkellä miettivän vaihtoehtojaan, mutta tässä vaiheessa näyttää kristallinkirkkaalta, ettei Lukaku tule jatkamaan uraansa Stamford Bridgellä.

Vaihtokauppa voisi olla järkevä ratkaisu, mutta Vlahovicin hankintaa ei luonnollisesti kateta pelkästään Lukakun siirrolla.

Pahasti sivuraiteille viime vuosina ajautunut Lukaku on ollut myös Saudi-Arabian jättiseurojen kiinnostuksen kohteena, mutta belgialainen on vakuuttanut haluavansa jatkaa uraansa Euroopassa. Juventus vaikuttaa olevan miehen viimeinen oljenkorsi viimeaikaisten tapahtumien johdosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset