Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Saudi-Arabian ökyseura romuttamassa Bayern Münchenin haaveet? – Mitä tekee Valioliigan supertähti?

Harry Kane
AOP

Saudi-Arabian mahtiseura Al-Hilal on raportoidusti jättänyt kaksi tarjousta Victor Osimhenista, jotka ovat molemmat tulleet hylätyksi. Joukkueen kerrotaan kääntäneen nyt katseensa Tottenham Hotspurissa pelaavaan Harry Kaneen.

Saudiarabialaisseura Al-Hilal on käyttänyt valtavan summan rahaa kuluvan kesän aikana. Toistaiseksi joukkue on ehtinyt hankkia Malcolmin, Ruben Nevesin, Sergej-Milinkovic Savicin ja Kalidou Koulibalyn. Uusiin pelaajiin on tähän mennessä kulutettu noin 173 miljoonaa euroa, mutta tästä huolimatta joukkue hamuaa lisää vahvistuksia.

Viime aikoina Al-Hilaliin on linkitetty muun muassa Marco Verrattia, jonka uskotaan haluavan jättää PSG taakseen. Myös Fulhamia edustava Alexandar Mitrovic on raportoidusti yksi Al-Hilalin mahdollisista siirtokohteista.

Saudiseuran ykköskohteena pitkään olleen Victor Osimhenin hankinta näyttää osoittautuvan monimutkaiseksi, sillä pelaajan nykyinen työnantaja Napoli on hylännyt molemmat Al-Hilalin jättämät tarjoukset. Näin ollen Lähi-Idässä ollaan 90minin tietojen perusteella käännetty katseet kohti Harry Kanea.

Tottenham Hotspurin hyökkääjän uskotaan siirtyvän muualle kuluvan siirtoikkunan aikana. Bayern Müncheniä on pidetty vahvimpana ehdokkaana, mutta Al-Hilal saattaa sekoittaa pakkaa lyömällä pöytään tähtitieteellisen tarjouksen hyökkääjän pelioikeuksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset