Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Inter-legenda lyttää tähtihyökkääjän maanrakoon: “Hän petti meidät”

Javier Zanetti
AOP

Romelu Lukakun tötöily kesän siirtomarkkinoilla jaksaa edelleen puhuttaa. Belgialaisjässikkä oli Inter Milanin ostoslistalla, mutta seura vetäytyi leikistä pelaajan neuvoteltua myös Juventuksen kanssa. Inter-legenda, Javier Zanetti kertoo suorasukaisen mielipiteensä tilanteesta.

Romelu Lukakun urakäyrä osoittaa tällä hetkellä jyrkästi alaspäin. Takavuosien valioliigatähti on saanut useamman kerran uuden mahdollisuuden, mutta mies tuntuu aina vetävän maton omien jalkojensa alta.

Inter Milan pelasi huikean kauden ja seura oli valmis hankkimaan Lukakun Chelseasta pysyvällä siirrolla. Siitäkin huolimatta, että loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä jäi todella kauas parhaastaan Giuseppe Meazzalla, eikä maalijyvää löytynyt missään vaiheessa.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Inter luopui kuitenkin aikeistaan, kun seurajohdolle paljastui, että Lukaku kävi samaan aikaan neuvotteluja myös Juventuksen kanssa.

Tätä ei Interin leirissä katsottu hyvällä ja muun muassa Lautaro Martinez kritisoi aiemmin kovin sanoin Lukakua.

Nyt tilanteesta oman mielipiteensä kertoo Nerazzurrin seuralegenda, Javier Zanetti.

– Lukaku petti meidät, Zanetti lataa Daily Mailin mukaan.

– Olemme erittäin pettyneitä. Odotimme täysin erilaista käytöstä Romelulta, niin ammatillisessa mielessä kuin myös ihmisenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A