Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Australian tähti maansa myyneenä: “Olemme erittäin pettyneitä”

Sam Kerr
AOP

Australian ja Englannin välinen kamppailu olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon. Australian suurin tähti, joukkueensa ainokaisesta vastannut Sam Kerr manasi pelin jälkeen menetettyjä tekopaikkoja, mutta vakuutti olevansa ylpeä joukkueensa esityksestä.

Englanti vei Australiaa vastaan pelatun neljän maalin ottelun nimiinsä, mutta joutui tekemään voittonsa eteen täyden iltapuhteen. Toisella puoliajalla tasoihin noussut Australia oli useampaan otteeseen lähellä johtomaalia, joka jäi kuitenkin lopulta syntymättä.

Australian ainoasta maalista vastannut Sam Kerr, joka on kärsinyt turnauksen aikana loukkaantumisista, harmitteli Fox Sportsin mukaan menetettyjä mahdollisuuksia. Kerrille tarjoutui ottelun lopussa tuhannen taalan paikka, mutta hänen vetonsa karkasi taivaan tuuliin.

– Olemme luonnollisesti erittäin pettyneitä. Emme yltäneet tänään parhaimpaamme, mutta olen ylpeä jokaisesta joukkueen pelaajasta.

– Minulla oli loistava tilaisuus lopussa, mutta tiedän, että jätin kaikkeni kentälle. Uskon, että jos olisin pystynyt harjoittelemaan enemmän kuin viisi kertaa turnauksen aikana, olisin onnistunut.

– En voi kuitenkaan syyttää liikaa itseäni, sillä tämä on ollut rankkaa. En muista milloin viimeksi olen joutunut missaamaan kolme peräkkäistä ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023