Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Espanja ja Englanti kohtaavat MM-finaalissa: “Meidän täytyy pelata elämämme paras ottelu”

Millie Bright
AOP

Englanti ja Espanja iskevät yhteen jalkapallon naisten MM-kisojen finaalissa. Englannin kapteeni, Millie Bright uskoo, että Lionessin on pelattava elämänsä ottelu voittaakseen kultaa.

Espanjaa pidettiin ennen MM-turnauksen alkua yhtenä potentiaalisena mestariehdokkaana, mutta joukkueen eteneminen finaaliin nöyryyttävän Japani-tappion jälkeen on silti yllätys. La Roja otti kyseisestä pelistä opikseen ja omilla vahvuuksilla pelaaminen on tuonut toivottua tulosta.

Englanti lasketaan puolestaan aina kisojen suurimpien suosikkien joukkoon, vaikka MM-tasolla kirkkain kruunu antaa edelleen odottaa itseään. Hallitseva Euroopan mestari ei ole häikäissyt pelillisesti, mutta on pystynyt kääntämään kerta toisensa jälkeen vaikeat ottelut edukseen.

Englannin kapteeni, Millie Bright kertoi BBC:lle tunnelmistaan finaalin alla.

– Tästä hetkestä pelaajat ovat unelmoineet vuosien ajan. Meillä on selkeä pelisuunnitelma, jota meidän täytyy lähteä toteuttamaan. Kaikki tietävät ottelun merkityksen. Ymmärrämme, miten paljon voittoamme toivotaan kotimaassamme.

– Meille pelaajille kyseessä on kuitenkin prosessi ja nyt meidän täytyy pelata elämämme paras ottelu. Koko joukkue on innoissaan ja valmiina laittamaan show’n pystyyn.

Sydneyn olympiastadionilla pelattava finaali käynnistyy klo 13:00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023