Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Ruotsi nappasi MM-pronssia! – Australian eväät loppuivat kesken

Ruotsi - Australia
AOP

Ruotsi kaatoi jalkapallon naisten MM-turnauksen pronssiottelussa Australian. 2-0 lukemin päättynyt ottelu kertoi kaiken olellisen joukkueiden välisistä voimasuhteista, mutta Australia voi olla ylpeä turnauksestaan.

Niukan välierätappion Espanjalle kokenut Ruotsi aloitti pyörremyrskyn lailla Australiaa vastaan pelatun pronssiottelun. Lotta Blackstenius karkasi Matildasin puolustukselta jo minuutin kohdalla, mutta Mackenzie Arnold pelasti kotijoukkueen.

Australia oli täysin telineissä jakson alkuhetkillä Ruotsin hallitessa peliä. Kuparinen rikkoutui puolen tunnin jälkeen, kun Fridolina Roldö tälläsi rangaistuspotkusta maansa johtoon. Australia sai puoliajan lopulla pientä painetta aikaiseksi, mutta tauolle siirryttiin Ruotsin yhden maalin johtoasemassa.

Toinen puoliaika käynnistyi jälleen Ruotsin komennossa, eikä Australia päässyt omalta alueeltaan minnekkään. Aggressiivinen prässipelaaminen teki Matildasin pelinrakentelusta äärimmäisen vaikeaa, jonka myötä kotijoukkue sortui useaan helppoon virheeseen.

Ruotsi rokotti toistamiseen reilun tunnin kohdalla. Kosovare Asllani lähti pitkään pystyjuoksuun, käytti palloa Rolföllä, ja niittasi maansa kahden maalin johtoon.

Australia pystyi lopussa luomaan painetta Ruotsin maalille, muttei pystynyt uhkaamaan toden teolla länsinaapurin johtoasemaa.

Ruotsille näin ollen pronssimitalit vahvan esityksen jälkeen. Australialle kova pettymys, mutta MM-turnauksen neljäs sija on maalta huikea saavutus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023