Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Siirto Bayerniin kaatui viime metreillä – Valioliigatähti myöntää pettymyksensä: “En voi valehdella”

Joao Palhinha
AOP

João Palhinhan siirto Bayern Müncheniin kaatui kalkkiviivoilla. Portugalin maajoukkuemies myöntää Saksan mahtiseurassa pelaamisen olleen hänen unelmansa, mutta vakuuttaa keskittyvänsä täysin Fulhamin auttamiseen.

João Palhinhan siirtoa Bayern Müncheniin pidettiin käytännössä varmana. Pelaaja ehti suorittaa saksalaisseuran asettaman lääkärintarkastuksen, mutta Fulham veti lopulta liinat kiinni epäonnistuttuaan hankkimaan portugalilaiselle mitat täyttävää korvaajaa.

Palhinha päätyi lopulta allekirjoittamaan jättimäisen viiden vuoden jatkosopimuksen Craven Cottagelle, mutta myöntää London Evening Standardin mukaan, että Bayernissa pelaaminen tuntui erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta.

– En voi valehdella. Kaikki jalkapalloilijat unelmoivat maailman parhaissa seuroissa ja Mestarien liigassa pelaamisesta. Ihmisten tulisi ymmärtää tämä, mutta haluan samalla sanoa, että minulla on täysi kunnioitus nykyistä seuraani kohtaan. Siirto ei ikinä toteutunut, joten olen täysin keskittynyt Fulhamiin.

– Tulen antamaan kaikkeni tälle joukkueelle aivan kuten aiemminkin. Ollakseni rehellinen, minulle tarjoutui mahdollisuus siirtoon joukkuetoverieni ansiosta. Ilman heitä se ei olisi ollut mahdollista.

– Keskittymiseni on sataprosenttisesti täällä ja kunnioitan suuresti faneja. Olen valmiina aloittamaan uudelleen ja toivon, että voimme saavuttaa yhdessä hienoja asioita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga