Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milan aloitti kautensa voitolla – Argentiinalaistähti säkenöi Giuseppe Meazzalla!

Lautaro Martinez
AOP

Inter Milan aloitti Serie A-kautensa voitokkaasti, kun Giuseppe Meazzalle vieraaksi saapunut Monza kaatui puhtain 2-0 lukemin. Nerazzurrin suurin sankari oli molemmista maaleista vastannut argentiinalaistähti, Lautaro Martinez.

Viime kaudella Mestarien liigan finaaliin yltänyt Inter Milan sai Serie A-kaudelleen positiivisen lähdön, kun Monza kaatui Giuseppe Meazzalla eheän esityksen jälkeen. Pallo oli ensimmäistä kertaa vieraiden verkossa jo kahdeksannella minuutilla, kun Lautaro Martinez viimeisteli tyylikkäästi Denzel Dumfriesin esityöstä.

Puolustuskannalla ollut Monza tuskaili hyökkäyspelaamisensa kanssa Interin korkean prässin toimiessa mallikkaasti. Federico Dimarco oli lähellä viedä isännät kahden maalin karkumatkalle, mutta hänen yrityksensä painui ohi vastustajan maalista.

Monza pääsi peliin mukaan hieman paremmin jälkimmäisellä puolikkaalla. Vieraat kykenivät luomaan muutamia lupaavia aihioita Interin kenttäpuoliskolla, mutta kotijoukkueen maali säilyi koskemattomana.

Nerazzurri vastasi edelleen pelin parhaimmista tekopaikoista, mutta toista osumaa saatiin odottaa aina 76. minuutille asti.

Hiljattain sinimustien paitaan Bolognasta siirtynyt Marko Arnautovic nousi voimakkaasti vasenta laitaa ja lähetti kovan keskityksen maalille. Martinez reagoi ensimmäisenä ja liukui pallon taidokkaasti pussiin.

Milanolaisille siis kelvollinen kauden avaus ja kolme pistettä. Täysin alakynnessä olleen Monzan yltäminen tasapeliin olisi vaatinut täydellistä onnistumista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A