Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tämä päätös Valioliigan huippuottelussa maksoi VAR-tuomarin työpaikan: “En halunnut tehdä sitä, sillä hän on ystäväni”

Mike Dean
AOP

Entinen valioliigatuomari, Mike Dean myöntää jättäneensä puuttumatta selkeään virheeseen viime kaudella suojellakseen kolleegaansa, Anthony Tayloria. Kyseinen välikohtaus tapahtui Chelsean ja Tottenhmain lämminverisessä kohtaamisessa.

Viime kaudella Stamford Bridgellä pelattu Chelsean ja Tottenhamin välinen kamppailu sai loppua kohden rumia piirteitä. Tiivistunnelmainen ottelu päättyi lopulta 2-2 lukemiin Harry Kanen iskettyä pelin tasoihin lisäajalla, mutta ottelu muistetaan ennen kaikkea kentällä nähdyistä kovista otteista ja lukuisista yhteenotoista.

Yksi mieleenpainuvimmista episodeista nähtiin Cristian Romeron ja Marc Cucurellan välillä Chelsean kulmapotkutilanteessa. Spurs-puolustaja, Romero tarttui Cucurellan hiuspehkoon ja kiskoi tämän nurmen pintaan, joka jäi täysin ottelun erotuomarilta, Anthony Taylorilta huomaamatta.

VAR-kopissa istunut Mike Dean myöntää nähneensä Romeron tempun, mutta sivuuttaneensa sen suojellakseen Tayloria.

– Jätin puuttumatta hiuksista kiskomiseen, joka oli säälittävä ratkaisu omalta osaltani. Se on ehdottomasti yksi niistä tilanteista, jotka tekisin toisin, jos saisin uuden mahdollisuuden.

– Kerroin Anthonylle jälkikäteen, etten halunnut lähettää häntä tarkastamaan tilannetta ruudulta sen takia, mitä pelissä oli aiemmin tapahtunut. En halunnut tehdä sitä, sillä hän on ystäväni, enkä halunnut hänelle enempää vaikeuksia.

Dean joutui jättämään työnsä pian tapahtuneen jälkeen. Mies kertoo, että VAR:n kanssa työnskentely aiheutti hänelle voimakasta stressiä.

– Muistan nousseeni autoon perjantaisin peläten lauantain ottelua. Toivoin, ettei mitään tapahtuisi. Olin kauhuissani, kun istuin siinä tuolissa.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga