Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-joukkueessa ilmiriita – Päästetäänkö tähtihyökkääjä lähtemään? – “Ei tule kuuloonkaan”

Musa Barrow
AOP

Bolognan tähtipelaaja, Musa Barrow on tehnyt moneen otteeseen lähtöhalunsa selväksi Bolognan seurajohdolle. Barrow’n ja joukkueen päävalmentajan, Thiago Mottan näkemykset tilanteesta eroavat suuresti.

Seria A:n siirtoikkuna sulkeutui perjantaina ja saapasmaassa nähtiin useita mielenkiintoisia pelaajakauppoja. Yksi jäi kuitenkin ainakin toistaiseksi toteutumatta, sillä Bolognan Musa Barrow jatkaa edelleen nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

Gambialaishyökkääjä ei ollut joukkueensa mukana lauantaina, kun Bologna otti hienon 2-1 voiton Cagliarista. Barrow’ta ollaan linkitetty vahvasti Saudi-Arabian liigajoukkue Al-Taawoun FC:hen, mutta Bologna ei ole halunnut päästää pelaajastaan irti.

Italialaisjoukkueen valmentaja, Thiago Motta kommentoi Football-Italian mukaan Barrow’n penkitystä ja tämän yllä vellovia siirtohuhuja.

– Koko joukkue teki ahkerasti töitä tämän viikon ajan, lukuunottamatta Barrow, joka ei halunnut olla mukana. Tähän täytyy tulla muutos, sillä hän on edelleen osa joukkuettamme ja joutuu tekemään täyden työn päästäkseen kentälle.

– Hänen joukkuetoverinsa ovat pelanneet kaikki kolme peliä, joten hänen täytyy hoitaa vastuunsa. Saudi-Arabia? Ei tule kuuloonkaan.

Barrow’n näkemys tilanteesta oli suhteellisen erilainen.

– Seurajohto ymmärtää vaikeuteni jatkaa täällä etenkin nykyisen päävalmentajan alaisuudessa.

– En voi jatkaa paikassa, jossa en löydä oikeanlaista motivaatiota. Otan aina vastuun päätöksistäni ja siksi on parempi, että jätän hyvästit Bolognalle.

Saudi Pro Leaguen siirtoikkuna on auki syyskuun 20. päivään asti, joten kaikki on teoriassa mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A