Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

PSG:n jättänyt supertähti avautuu Messin kanssa pelaamisesta: “Valitettavasti niin ei tapahtunut”

Neymar Jr
AOP

Neymar Junior avautuu yhteisestä ajastaan Lionel Messin kanssa Paris Saint-Germainissa. Kumpikin pelaaja siirtyi kesän aikana kohti uusia haasteita.

FC Barcelonassa lähes kaiken mahdollisen voittanut Neymar Jr siityi PSG:n riveihin vuonna 2017. Kuten hyvin tiedetään, ura Ranskassa jätti toivomisen varaa viidestä liigatittelistä huolimatta.

Lukemattomista vammoista kärsinyt Neymar pääsi kahtena viimeisenä PSG-vuotenaan pelaamaan jälleen Lionel Messin kanssa. Barcan paidassa tuhoa kylvänyt kaksikko ei kuitenkaan yltänyt Ranskassa vastaaviin urotekoihin ja lopulta kumpikin siirtyi tahoillaan eteenpäin.

Tällä hetkellä Saudi-Arabian liigassa pelaavaa Al-Hilalia edustava Neymar avautuu nyt Messin kanssa pelaamisesta  ja miesten yhteisestä ajasta Parc des Princesillä.

– Olin hyvin onnellinen hänen vuodestaan, mutta samalla myös surullinen, sillä hän joutui näkemään kolikon molemmat puolet. Hän meni taivaaseen Argentiinan kanssa ja voitti kaiken. Pariisissa hän joutui kokemaan helvetin. Me molemmat koimme sen, sekä hän, että minä.

– Olimme pettyneitä, sillä emme olleet siellä turhaan. Yritimme aina parhaamme. Palasimme yhteen voidaksemme tehdä historiaa, mutta valitettavasti niin ei tapahtunut.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat