Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Christian Eriksen paljasti miltä Suomen kohtaaminen ensimmäistä kertaa EM-kisojen kauhunhetkien jälkeen tuntuu

Christian Eriksen
AOP

Christian Eriksen kohtaa Suomen ensimmäistä kertaa sitten kesän 2021 EM-kisojen dramaattisen pelin, missä tanskalaisen sydän pysähtyi kesken ottelun.

Suomen historiallisesta ensimmäisestä EM-ottelusta jäi lopulta niin Huuhkajien kuin vastustaja Tanskan kannattajille dramaattisia muistikuvia. Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksenin sydän pysähtyi kesken ottelun ja miestä elvytettiin pitkään kentällä.

Eriksen on tehnyt tuon karmaisevan ottelun jälkeen paluun huipulle ja huomenna Tanskan tähti kohtaa ensimmäistä kertaa tapahtuman jälkeen Suomen jalkapallomaajoukkueen.

– Luulen, että ottelu on erityisempi yleisölle kuin minulle. Tässä on ollut paljon otteluita välissä ja edessä on jälleen yksi erityinen ottelu. Mutta olen unohtanut kaiken muun, mitä on tapahtunut, Eriksen kertoi lauantain lehdistötilaisuudessa.

– Jokainen maajoukkueottelu on erityinen. Se, mitä tapahtui [EM-kisoissa 2021], olisi samanarvosta ketä tahansa vastustajaa vastaan. Tärkeintä oli palata jalkapallon pariin, ja niin on onneksi tapahtunut. Olen hyvillä mielin, kun saan pelata jalkapalloa.

Niin Eriksenin kuin Huuhkajien keskittyminen onkin varmasti täysin huomisen tärkeässä ottelussa, eikä sen symbolisessa merkityksessä. Helsingin olympiastadionilla on nimittäin jaossa kolme isoa pistettä, jotka molemmat joukkueet haluavat.

Voitolla Suomi vankistaisi asemaansa EM-karsintojen H-lohkon kärjessä ja jättäisi lohkon ennakkosuosikki Tanskaa jo viidellä pisteellä. Tappiokaan ei Suomen EM-haaveita vielä kaataisi, mutta pistekin olisi joukkueelle iso.

– Suomi on hyvässä asemassa lohkokärjessä, joten ymmärrettävästi meidän on otettava heidät kiinni, Eriksen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet